.

List of products by brand Lego

€ 133,09
€ 42,34
€ 78,64
€ 102,84
€ 48,39
€ 36,29
€ 48,39
€ 36,29
€ 30,24
€ 36,29

Deze LEGO® Batman™ speelgoedset is inclusief 6 minifiguren: Batman, Bruce Wayne™, Robin™, Batwoman™, Catwoman™ en Two-Face™, plus een grote, verstelbare figuur van Clayface™ met klappende kaken en grijphanden die een minifiguur kunnen vastpakken.

De set bestaat uit de LEGO® Batcave met Batcomputer-gedeelte, hightechzone, trainingszone, wapenruimte, trofeeënkamer en een afneembare transformatietoren en gevangenismodule, plus een Bat-Tank™.

Het Batcomputergedeelte van de Batcave is inclusief een bureau, een draaiende minifiguurstoel en 5 beeldschermelementen met grafische computerstickers.

De hightechzone bevat een bouwbare rugzak voor de Batman™ minifiguur met afneembaar bouwgereedschap.

Deze superhelden-speelgoedset is inclusief 2 LEGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Batman™ en The Joker™.

De Batmobile™ heeft een minifiguurcockpit die open kan met een gedetailleerd dashboard, 2 verborgen, uitvouwbare noppenschieters, een motorkap die open kan met daarin een van stenen gebouwde motor, een automatisch draaiende vlamuitlaat-elementfunctie, velgen met Batsymbooldecoratie, 2 batwings en doorschijnende gele en rode lampelementen.

Het vlamuitlaat-element draait rond als de auto wordt voortbewogen.

Ga met Tony Stark naar de Iron Man Laberervaring om te experimenteren met de nieuwste technische snufjes! Maak een lekkere smoothie in de keuken. Werk aan het bureau en trek een ander pak aan door middel van de robotarmen.

Til met het enorme Igor Suit aan zware voorwerpen op in het lab van Iron Man. Laat de robot het vuur doven met de brandblusser als er iets mis gaat met je experimenten.

Maar kijk uit: een Outrider probeert in te breken, dus pak snel een wapen en neem deze gevaarlijke indringer gevangen! Je kunt dit geweldige model op allerlei manier ombouwen, dus de actie stopt nooit!

Bereid je voor op de strijd tegen de Chitauri met de ultieme Avengers Quinjet! Maak met Rocket en Thor de wapens gebruiksklaar in de passagiersruimte. Spring in de cockpit met Black Widow en stijg op.

Vuur de noppenschieters en het 6-schots snelvuurgeschut af. Zorg voor een zachte landing en zet het gevecht op de vleugels voort. Verras je vijand vervolgens met een noppenschietende trike!

Deze bouwbare superheldenspeelset is inclusief 4 Marvel Universe minifiguren: War Machine, Ant-Man en 2 Outriders.

De War Machine buster mecha heeft een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, 6-schots snelvuurgeschut, 2 afneembare noppenschietende kanonnen, 2 knipraketten, verstelbare armen en benen, grijpklauwen en een opslagruimte die open kan met ruimte voor extra munitie.

Haal de noppenschietende kanonnen eraf en bevestig ze in de handen en op de schouder van de War Machine minifiguur.

De War Machine en Ant-Man minifiguren in deze LEGO® bouwset voor kinderen hebben een kledingopdruk van het Avengers team die nieuw is vanaf maart 2019.

Speel spannende actiescènes uit de Marvel Avengers films na met dit creatieve constructiespeelgoed.

Ga mee met Spider-Man en Mysterio om Molten Man tegen te houden voordat hij de hele stad laat smelten! De gevaarlijke lava van Molten Man overspoelt alles, van auto's tot verkeerslichten.

Ontsnap aan de grijpklauw van dit vuurmonster en ontwijk zijn snelvuurgeschut. Maak spinnenwebben om Molten Man te vangen en doof vervolgens alle vuurhaarden met de brandblusser van de brandweerman!

Spider-Man is in gevaar! Venom, het kwaadaardige buitenaardse wezen, zit aan de knoppen van een gigantische, vierarmige mecha – en die heeft Spider-Man gevangen in zijn mechanische klauwen! Spider-Man Noir vliegt te hulp in zijn Spider-Jet. Activeer de schijfschieters! Schiet de knipraketten af! Maar is dat genoeg? Je zult al je superheldenvaardigheden nodig hebben om de monsterlijke mecha te verslaan en Spider-Man te redden.

• Het Atlantis-decor is voorzien van een grote boog om met de Super Jumper van de Parademon omver te gooien, 2 pilaren met riet- en zeewierelementen.

• Inclusief de Mother Box op een basis.

• Wapens: Aquamans 2 energiewapens en drietand, de noppenschieter van de Parademon en de Atlanteaanse PlasmaGuns van de Atlanteaanse bewakers.

• Accessoire-elementen: de Super Jumper en folievleugels van de Parademon.

€ 30,24

Vulture steelt juwelen uit de vrachtwagen van de bank! Hij duikt vanuit de lucht naar beneden, blaast de achterkant van de vrachtwagen weg, grijpt de dozen met juwelen met een ketting en vliegt dan weg met de gestolen schat. Spider-Man racet er op zijn motor achteraan om te redden wat er te redden valt. Kijk uit, Spidey! Vulture laat de juwelen overal vallen! Lukt het Spider-Man om Vulture in zijn web te vangen of zal de gevleugelde schurk ontsnappen? Dat beslis jij!

- Bevat een breed assortiment LEGO® stenen in 35 verschillende kleuren.

- Inclusief 18 banden en 18 velgen.

- Speciale elementen: een groene 8 x 16 cm bouwplaat, een raam met kozijn en 3 sets ogen.

- De LEGO® Classic serie is ontwikkeld om de creativiteit te stimuleren.

- De speciale elementen bieden prima mogelijkheden voor fantasievol bouwen.

- Met de vele wielen kunnen allerlei voertuigen worden bedacht.

- Alle afgebeelde modellen kunnen tegelijk worden gebouwd met deze set.

- Bij de set hoort een ideeënboekje en er is ook online-bouwinspiratie te vinden op LEGO.nl/classic.

- Verpakt in een stevige plastic opbergdoos.

- De groene bouwplaat is 8 cm lang en 16 cm breed.

- LEGO® Classic sets vormen een ideale aanvulling op iedere LEGO verzameling.