.

List of products by brand Campus 12

€ 16,34
€ 16,34
€ 16,34
€ 16,34
€ 9,80
€ 24,19
€ 24,19
€ 24,19
€ 20,56
€ 20,56
€ 7,62

Terwijl Bo met de jonge alchemisten proberen te ontdekken wat hun tegenstanders 'De Rozenkruisers' van plan zijn, hebben Noah en Sam een belangrijke taak. Ze moeten de Steen der Schepping bewaken, die in staat is materie van vorm te doen veranderen. De jongens hebben echter niet in de gaten dat het gevaar veel dichterbij is dan gedacht en dat hun tegenstanders extreem ver gaan om hun doelen te bereiken, tot in het hart van de boksclub en het theater. Niet iedereen is wie het lijkt...

Honderden jaren geleden legden alchemisten een pad aan met twaalf beproevingen, ofwel twaalf campussen, die de verstopplaats van een van de Stenen der Wijsheid beveiligde: de Steen der Schepping. Deze zou in staat zijn materie van vorm te veranderen, dus levensgevaarlijk als die in verkeerde handen belandt.Bo, de verdwenen zus van Noah die ook nog uit ieders geheugen gewist is, heeft tips achtergelaten om haar broer en haar vriend Sam te helpen op hun uitdagende zoektocht. Noah en Sam moeten hun hersenen kraken om de verschillende wetenschappelijke proeven en raadsels tot een goed einde te brengen. Het is hun laatste strohalm om te proberen Bo ooit nog levend terug te vinden. 

Campus 12: De steen der zielen

Van de ene op de andere dag verdwijnt Bo De Smidt spoorloos van de aardbol. Haar tweelingbroer en stoere bokser Noah De Smidt lijkt de enige te zijn die nog weet dat ze ooit bestaan heeft. Noah kan nergens ook maar één enkele foto van haar vinden en al haar spullen zijn verdwenen! Hij wordt helemaal gek. Waar is Bo? En waarom doet iedereen alsof ze nooit bestaan heeft? Wannabe-bokser Sam, en niet bepaald de beste vriend van Noah, blijkt de enige te zijn die Bo ook mist en überhaupt weet dat ze ooit bestaan heeft. De twee jongens hebben geen keuze en moeten samen op zoek naar het verdwenen meisje. Hun zoektocht leidt al gauw naar het theater en het koor van de rivaliserende familie Vincke. En dat is slechts het topje van de ijsberg...

Ben jij fan van Campus 12 en helemaal op de hoogte van jouw favoriete serie? Of wil je juist meer te weten komen over Noah, Louise, Sam, Emilie, Dante, Frederik, Hanne en Bo? Dan is dit Quiz- en weetjesboek echt iets voor jou! Test jouw kennis over Campus 12 met een leuke quiz en verbreid je kennis met interessante weetjes. Daarnaast staan er in dit 46 pagina's tellende boek ook nog leuke wetenschappelijke proefjes die je zelf uit kunt voeren.

€ 24,19

Onesie Campus 12

€ 24,19

Pyjama Campus 12: jongens

€ 24,19

Pyjama Campus 12: meisjes

Specificaties:

Geslacht: jongens

Kleur shirt: wit, blauw

Kleur bandana: rood

Materiaal: katoen

Maat: 128

Inhoud:

1 T-shirt

1 Bandana

Specificaties:

Geslacht: meisjes

Kleur shirt: wit, blauw

Kleur bandana: rood

Materiaal: katoen

Maat: 128

Inhoud:

1 T-shirt

1 Bandana

Campus 12 gaat over boksen, zingen en wetenschap. Drie werelden die door de bretellen van de vriendschap worden opgehouden. Vind jij je vrienden ook zo belangrijk? Heb jij, net als Noah, coole “side-kicks” zoals Sam? Of een bestie zoals Emily is voor Louise? Geef hen dan dit vriendenboek om in te vullen en koester het. Want vriendschap is megabelangrijk! Eureka!